Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammebov

 

Bovstykkerne bindes med rosmarin og timian.

 

Vendes i mel, salt og peber.

 

Brunes i smør i gryden.

 

Tages op af gryden. Brun herefter skalotteløg, gulerødder og hvidløg.

Tilsæt rødvin og kalvefond.

 

Lad retten simre i 2 timer under låg.

 

Serveres i gryden med champignon og perleløg samt friskhakket

persille.

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

lammebov

LAMMEBOV BRAISERINGS STYKKER

(5-6 stykker) 4-5 personer

 

INGREDIENSER:

Rosmarin

Timian

Mel

Rødvin 0,5 ltr.

Kalvefond/boullion 0,5 ltr.

 

5 skalotteløg

3 gulerødder

2 fed hvidløg

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Ris, kartofler eller flüte

 

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

Brasering

Ragout

Gryderetter

Kogning