Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammeculotte

 

Rids lammeculotten i fedtet.

 

Krydre med salt, peber, hvidløg og urter.

 

Steg i ovn 35 min ved 200 grader.

 

Lad hvile 5 min. inden servering.

 

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

LAMMECULOTTE

2-3 personer

 

INGREDIENSER:

Rosmarin

Timian

Hvidløg

Salt og peber

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Serveres med bagte kartofler, tomatsalat samt tatziki.

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

Steg

Gryderetter

Simreretter