Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammegyros

 

Kødes brunes i smør i en gryde.

 

Tilsæt de finthakkede ingredienser og brun let.

 

Tilsæt hvidvin og lad simre i 45 min.

 

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

lammegyros

LAMMEGYROS

(Lammehals forkrydret med

rosmarin/hvidløg)

4 personer

 

INGREDIENSER:

Porrer

Rødløg

Cherrytomat

(Alle ingredienser finthakkes)

1/2 flaske hvidvin

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Ris eller kartofler

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

Simreretter