Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammekølle

 

Stik hvidløg, rosmarin og timian i lammekøllen.

Indsmør køllen i salt og peber.

 

Brun lammekøllen i ovnen ved 230 grader i 20 min.

 

Tilsæt lidt rød- eller hvidvin i bradepanden.

Steges videre ved 175 grader til en kernetemperatur på 66-67 grader.

 

Lad hvile i 15 min.

 

Serveres ved 68-70 grader, rosastegt.

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

lammekølle

LAMMEKØLLE

5-7 personer

 

INGREDIENSER:

1/1 lammekølle

Rosmarin

Hvidløg

Timian

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Ovnstegte kartofler

Rodfrugter

Klassisk svampesovs

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

1/1 stegt kølle