Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammekoteletter

 

Lammekoteletterne brunes i smør på panden til de er gyldne.

 

Lægges i ildfast fad.

 

Krydres med frisk timian, rosmarin, hvidløg, salt og peber.

Steg i ovn 12 min ved 200 grader.

 

Lad hvile 5 min inden servering.

 

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

lammekoteletter

LAMME-

KOTELETTER

4 stk. á 150-175 g

 

INGREDIENSER:

Hvidløg

Rosmarin

Timian

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Tzatziki med tomatsalat

og stegte kartofler

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

Lammekoteletter