Rømøslagteren

VADEHAVSLAM

LUKSUS KØDKASSE 8,5 kg

Kr. 1.495,-

 

Kun bestilling til afhentning i butikken!

LAMMEKØLLE.LAMMEBOV BRASERINGSSTYKKER.LAMMEKRONE.LAMMEKOTELETTER

LAMMEBØFFER.LAMMEGYROS.LAMMECULOTTE.LAMMEPØLSER

Tilberedning af lammekrone

 

Lammekronen ridses i fedt i små firkanter.

 

Brunes på panden til en flot gylden farve, lad herefter

hvile i 30 min.

 

Stik kronen med rosmarin, hvidløg, salt og peber.

 

Steges 20 min. ved 200 grader i varm ovn.

 

Lad hvile 5-10 min inden udskæring.

 

Tilbage til VADEHAVSLAM

lammekrone

LAMMEKRONE

(1 stk.) 2-3 personer

 

INGREDIENSER:

Hvidløg

Rosmarin

 

TILBEHØRSFORSLAG:

Råstegte kartofler

Svampesovs

Tomatsalat

 

ANVENDELSES-MULIGHEDER:

Lammekrone

Lammechops (enkelt)